De første pressebildene fra storsatsningenJeg ser veldig skremt ut på dette bildet, men det er ikke sånn at jeg frykter - er mer spent enn skremt, heldigvis!

Én kommentar

Anette

31.jul.2010 kl.11:09

Så fint at du har laget blogg du oxo! Du var veldig ivrig den 30 må jeg si;) Lykke til med lokalene. Om det er noe interiørgreier dere lurer på må dere bare spørre. :-) Jeg tenkte å gjøre litt mer ut av standen min på Elva Rundt enn i fjord. Lotteri med bilder og sjokolade;) Har med 2 medhjelpere. Gleder meg stort!!! Vi snakkes! Klemmer:)

Skriv en ny kommentar

kreaktiv

kreaktiv

0, Drammen

Kreaktiv består av to enheter: Kreaktiv AS som er en STOR utstyrsbutikk for kreative fag, lokalisert i Drammen og Kreaktiv KunstKollektiv DA som er et frivillig og dugnadsbasert aktivitetssted og tumleplass for kunstnere, kunstnerspirer og bare krea(k)tive. Kreaktiv har dessuten Norges største nettbutikk med utstyr til kreative fag på www.kreaktiv.no og har kunder over hele Norge! De to mest sentrale personene i Kreaktiv er Rita og Geir. Rita har mest med Kollektivet å gjøre, Geir med butikken. Trenger du å kontakte oss er Geirs mail: gh@kreaktiv.no og Ritas: rhh@kreaktiv.no Har du lyst til å leie deg inn på Kollektivet skal du kontakte oss via mailadressen: kollektivet@kreaktiv.no

Kategorier

Arkiv

hits