Vi skal legge epoxy i helgen!Nå er det tomt (og rent!) igjen! I går var Jans Renhold "innom" og skuret gulvet etter at Folkeuniversitetet har kjørt truck der i et par uker. Epoxy er bestilt, og ventes levert i dag eller i morgen, så helgen er satt av til å male gulvet! Bare si fra om du har litt ledig tid, - vi tar mer enn gjerne i mot dugnadshjelp!

Ellers har det vært litt aktivitet på "kollektivet" selv om det er høstferie. Mandag malte Kirsten, Toril, Marianne og Rita. Vi satser på å sette opp noen faste dager fremover, slik at vi vet når vi kan møte hvem der borte :)

Fra neste uke går kursene som vanlig. Ritas på mandag, Monas på tirsdag, - på onsdag vil Eigil dra i gang malekveld for oss med egen nøkkel! - og på torsdag er det både Mariannes malekurs og sesongstart på Croquis.

Croquisen er fra 19:00 - 21:00, koster 80,- i drop- in, og først ut er en dame-modell. c",) Håper vi sees!Toril skal snart til Vikingskipet på Hamar og stille ut sine bilder!Kirsten, Toril, Marianne og Rita :)

Marianne og "eventyrugla" :D

Rita maler en persisk regissør, - på oppdrag.

Kirsten maler barna sine :)Elbjørg gleder seg til sin første separatustilling i et bibliotek i Oslo i januar!

3 kommentarer

Stephanie :)

07.okt.2010 kl.21:04

Heisann! Har jo egentlig tid i helga... Men når er det? :)

bente

18.okt.2010 kl.21:20

utrolige mange kreative sjeler her - masse bra!! trist at jeg bor så langt unna, ellers så skulle jeg svært gjerne vært "en av dere" :-)

Rita

24.okt.2010 kl.16:56

Stephanie: oioi, sent svar.. :) vi har allerede malt gulvet,- men skal si fra neste gang vi trenger hjelp! Bente: du får flytte til Drammen ;) - eller komme på helgebesøk av og til! Smil fra Rita

Skriv en ny kommentar

kreaktiv

kreaktiv

0, Drammen

Kreaktiv består av to enheter: Kreaktiv AS som er en STOR utstyrsbutikk for kreative fag, lokalisert i Drammen og Kreaktiv KunstKollektiv DA som er et frivillig og dugnadsbasert aktivitetssted og tumleplass for kunstnere, kunstnerspirer og bare krea(k)tive. Kreaktiv har dessuten Norges største nettbutikk med utstyr til kreative fag på www.kreaktiv.no og har kunder over hele Norge! De to mest sentrale personene i Kreaktiv er Rita og Geir. Rita har mest med Kollektivet å gjøre, Geir med butikken. Trenger du å kontakte oss er Geirs mail: gh@kreaktiv.no og Ritas: rhh@kreaktiv.no Har du lyst til å leie deg inn på Kollektivet skal du kontakte oss via mailadressen: kollektivet@kreaktiv.no

Kategorier

Arkiv

hits