Treningsstudio for kunstnerspirer!

 

·         For 750,- pr. måned (500,-/mnd fram til nyttår) får du egen nøkkel og fri tilgang til et STORT lokale å male i!

 

·         Du får låne staffeli, eller plass til å lagre ditt eget. Vi har også andre studiomøbler til utlån. (Kavaletter, bord mv.)

 

·         Alle deltakere kan sette igjen arbeider i prosess, og maleutstyr i stablekasser. Lagring av 4-5 malerier av gangen er greit.

 

·         Som deltaker i kollektivt atelier får du rabatt på workshops og croquis, og tilbud om å være med på kreative arrangementer.

 

·         Deltakerne i kollektivt atelier har sin egen Facebookgruppe der man kan avtale tider å møtes og male med de andre deltakerne.

 

·         Lokalet er lyst, luftig, koselig, med god ventilasjon, og egner seg godt som visningslokale!
Ta med kunder hit og selg bildene dine!

 

·         Når butikken kommer (i januar) vil det alltid være (kreative) (fag)folk i lokalet mellom 10 og 18 på hverdager og 10-16 på lørdager

 

·         Per i dag er vi 15 faste deltakere

 

·         Ca 30 på kurs

 

·         En Rita, en Geir og noen gode hjelpere.

 

VIL DU HA PLASS? Ring Rita på 932 89 139 eller send en e-post kollektivet@kreaktiv.no - PS! visning førstkommende onsdag klokken 19:00 etter avtale. Adresse: Tollbugata 115, Star Næringspark, Rundtom, Drammen. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kreaktiv

kreaktiv

0, Drammen

Kreaktiv består av to enheter: Kreaktiv AS som er en STOR utstyrsbutikk for kreative fag, lokalisert i Drammen og Kreaktiv KunstKollektiv DA som er et frivillig og dugnadsbasert aktivitetssted og tumleplass for kunstnere, kunstnerspirer og bare krea(k)tive. Kreaktiv har dessuten Norges største nettbutikk med utstyr til kreative fag på www.kreaktiv.no og har kunder over hele Norge! De to mest sentrale personene i Kreaktiv er Rita og Geir. Rita har mest med Kollektivet å gjøre, Geir med butikken. Trenger du å kontakte oss er Geirs mail: gh@kreaktiv.no og Ritas: rhh@kreaktiv.no Har du lyst til å leie deg inn på Kollektivet skal du kontakte oss via mailadressen: kollektivet@kreaktiv.no

Kategorier

Arkiv

hits