KURS I AIRBRUSH NESTE HELG!Airbrush for nybegynnere med Marius Norup Normann.

Pris: 1990,- inkludert materiell. (Ta gjerne med eget om du har.)

Grunnleggende airbrushtekknikk. Bruk og vedlikehold av utstyr. Kurset er bygd opp slik at man skal  få en god plattform for å utvikle seg som airbrushartist.

Kurset passer for alle med interesse for airbrush, enten du skal bruke airbrush til illustrasjonsformål, billakkering, negldesing eller spray tan? J Kurset krever ingen forkunnskaper.

For spørsmål vedrørende kursets opplegg kontakt Marius på telefon 906 54 002

 

Fredag 28.01. : kl. 18 - 21

Lørdag 29.01.: kl. 10 - 16

Søndag 30.01.: kl. 11 - 15

 

PÅMELDING: per e-post til kollektivet@kreaktiv.no

NB! Kun seks plasser! Førstemann til mølla. Bindende påmelding. Forhåndsbetaling, giro sendes per e-post.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kreaktiv

kreaktiv

0, Drammen

Kreaktiv består av to enheter: Kreaktiv AS som er en STOR utstyrsbutikk for kreative fag, lokalisert i Drammen og Kreaktiv KunstKollektiv DA som er et frivillig og dugnadsbasert aktivitetssted og tumleplass for kunstnere, kunstnerspirer og bare krea(k)tive. Kreaktiv har dessuten Norges største nettbutikk med utstyr til kreative fag på www.kreaktiv.no og har kunder over hele Norge! De to mest sentrale personene i Kreaktiv er Rita og Geir. Rita har mest med Kollektivet å gjøre, Geir med butikken. Trenger du å kontakte oss er Geirs mail: gh@kreaktiv.no og Ritas: rhh@kreaktiv.no Har du lyst til å leie deg inn på Kollektivet skal du kontakte oss via mailadressen: kollektivet@kreaktiv.no

Kategorier

Arkiv

hits