Siden sist!

En helt vanlig maleonsdag for leietakerne i Kollektivet. I bakgrunnen er Kreaktivs firmabil som venter på å få folie på seg.

Kjøkkenkroken vår. Den foreløpige! Her skal vi lage skikkelig kjøkken med bar og det hele.

Noen dager har Kreaktiv AS flere kunder i nettbutikken enn live. Her er en dags utsendelse en februarmorgen. :) Og Rita er veldig fornøyd med teipen hun har laget. Gutta er ikke like imponert over at den er magenta. Det er visstnok jentefarge. (Pffft..!)


Tredragere fra Bergen ankom med kranbil...

Bra vi allierte oss med sterke karer! Her er bæreteamet. :) (Minus Geir og fotografen..)

Kranbilen og Kreaktivmobilen :)

Rita på Kreaktiv

Airbrushkurs med MariusSprut & Splash! Alle ser på fotografen fra Byavisa, og ikke på meg. Like bra, siden bildet skulle på trykk. :) Se http://www.thetabook.no/b/byavisadr/309 side 42 :)

Bildet over er fra Kolbjørns helgkurs i oljemaleri.
Holto maler sceneteppe til Kaizers på Kollektivet. Stas!


Julebordbuffeen vår. En slags tapasbar :)Julebord på Kreaktiv :)

Her er noen av de som var med på Krakelering & Kalligrafi workshop før jul!

Én kommentar

Frents

24.feb.2011 kl.18:56

Wow.. Den Kaizers var shvær! :D

Skriv en ny kommentar

kreaktiv

kreaktiv

0, Drammen

Kreaktiv består av to enheter: Kreaktiv AS som er en STOR utstyrsbutikk for kreative fag, lokalisert i Drammen og Kreaktiv KunstKollektiv DA som er et frivillig og dugnadsbasert aktivitetssted og tumleplass for kunstnere, kunstnerspirer og bare krea(k)tive. Kreaktiv har dessuten Norges største nettbutikk med utstyr til kreative fag på www.kreaktiv.no og har kunder over hele Norge! De to mest sentrale personene i Kreaktiv er Rita og Geir. Rita har mest med Kollektivet å gjøre, Geir med butikken. Trenger du å kontakte oss er Geirs mail: gh@kreaktiv.no og Ritas: rhh@kreaktiv.no Har du lyst til å leie deg inn på Kollektivet skal du kontakte oss via mailadressen: kollektivet@kreaktiv.no

Kategorier

Arkiv

hits