Vil du bli med oss på MALEFERIE sommer'n 2012?

Henri Matisses tidligere bolig i Provence, Villa le Rêve, er nå et sted kunstnere, kunstskoler og andre leier seg inn i perioder for å male og slappe av. Dette gjorde Kreaktiv i 2007
og nå gjør vi det igjen sommeren 2012!

På den franske riviera i Vence ligger Matisse-villaen. Idyllisk og solrikt beliggende mellom havet og fjellene, er dette et perfekt utgangspunkt for både å koble helt av med penselen og dra på utflukter til kulturskatter i nærområdet. Et steinkast unna ligger blant annet St.Paul de Vence, en fantastisk middelalderby kjent for sin unike atmosfære og ikke minst alle galleriene. Her finner man moderne kunst og kunstnere i alle sjangere.

 

Det Provencalske lyset

Man behøver ikke bare male trær og blomster når man er i Provence, men mange før oss har latt seg fortylle av det spesielle provensalske lyset. Vi har lagt opp til et kursopplegg med både figurativ maling og rask og fri kunst.

Her skal vi bo

Villaen har 15 sengeplasser fordelt på åtte rom med bad, i størrelsen 12 - 25 kvadratmeter, hvorav tre enkeltrom resten dobbeltrom med enkle eller doble senger. I tillegg inneholder villaen atelier, oppholdsrom og kjøkken.
Utenfor er det to mål med hage hvor vi skal stå og male i det fine været. Juni i Provence er nemlig akkurat passe varmt til at kalde norske kunstnerspirer tiner opp.

Kunsten, maten og vinen

 Det er lagt opp til maletid hver dag fra 10:30 - 16:00, noe som gir oss god tid til å nyte maten, vinen og været. Maletimene veksler mellom faste og frie oppgaver med instruktør for de som ønsker det, og tilgang til maleutstyr for de som vil å jobbe fritt på egen hånd.

 


Innhold i pakken:

7 netter i delt dobbeltrom
Halvpensjon . Frokost og lunsj hver dag.
Maleutstyr og instruktør for de som ønsker det.
Fast maletid fra 10:30 - 16:00 alle dager unnatt
en dags felles utflukt til St. Paul de Vence (torsdag) og
en dag fri (tirsdag) til shopping eller andre ting.

Dagsplan

10:00 - 10:30 Selvbetjent frokost
10:30 - 13:00 Maleri
13:00 - 14:00 Felles lunsj ala Geir
14:00 - 16:00 Maleri

Ettermiddagene er fri til å gjøre hva man vil på egen hånd.

Et par av kveldene avtaler vi å spise middag sammen i villaen (spleiselag), for øvrig er det opp til hver og en å finne på ting å fylle ettermiddagene med :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kreaktiv

kreaktiv

1, Drammen

Kreaktiv består av to enheter: Kreaktiv AS som er en STOR utstyrsbutikk for kreative fag, lokalisert i Drammen og Kreaktiv KunstKollektiv DA som er et frivillig og dugnadsbasert aktivitetssted og tumleplass for kunstnere, kunstnerspirer og bare krea(k)tive. Kreaktiv har dessuten Norges største nettbutikk med utstyr til kreative fag på www.kreaktiv.no og har kunder over hele Norge! De to mest sentrale personene i Kreaktiv er Rita og Geir. Rita har mest med Kollektivet å gjøre, Geir med butikken. Trenger du å kontakte oss er Geirs mail: gh@kreaktiv.no og Ritas: rhh@kreaktiv.no Har du lyst til å leie deg inn på Kollektivet skal du kontakte oss via mailadressen: kollektivet@kreaktiv.no

Kategorier

Arkiv

hits